• Warnik podgrzewacz z kratką ociekową do wody grzańca stal nierdzewna 230V 16L

Symbol: 1005918
328.84
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 72h
Cena przesyłki 19
Kurier DPD Pobranie 19
Dostępność Duża dostępność
Waga 5 kg

Zamówienie telefoniczne: 798795568

Zostaw telefon
Numer producenta: RCWK 16A
Warnik do wody RCWK 16A to uniwersalny sprzęt przeznaczony do podgrzewania wina, piwa oraz zaparzania kawy lub herbaty. Urządzenie Royal Catering sprawdza się w hotelach, restauracjach, na festiwalach lub przyjęciach z większą liczbą gości. Model RCWK 16A ma pojemność wlewczą 16 litrów, a całkowitą 17,4 litra. Wykonano go z wysokiej jakości stali szlachetnej oraz tworzywa sztucznego. Gładka powierzchnia jest łatwa w oczyszczeniu, odporna na korozję i nadaje podgrzewaczowi elegancki, ponadczasowy wygląd. Pokrętło reguluje się w pięciostopniowej skali, co pozwala utrzymywać temperaturę w wybranym zakresie od 55 do 100C.
Cechy i funkcje warnikaRCWK 16A:
  • - Uniwersalność - do grzania wody, wina, piwa i innych napojów
  • - Pięciostopniowa regulacja temperatury - zakres od 55 do 100C
  •  -Duża pojemność wlewcza - 16 litrów
  • - Solidność - stal szlachetna
  • - Atrakcyjny wygląd - kranik stylizowany na pubowy nalewak
  • - Intuicyjność - pokrętło wielofunkcyjne
  • - Wygoda - ociekacz i uchwyty do przenoszenia z tworzywa
  • - Bezpieczeństwo - niekapiący kranik oraz zabudowana grzałka
  • - Łatwość mycia - gładki cylinder z dogodnym dostępem

Parametry techniczne:
  • - Model - RCWK 16A
  • - Nr katalogowy - 1568
  • - Stan artykułu - Nowy
  • - Napięcie - 230 V
  • - Moc - 2200 W
  • - Zakres temperatury - od 55 do 100 C
  • - Materiał obudowy - Stal szlachetna
  • - Pojemność całkowita - 17,4 l
  • - Pojemność wlewcza - 16 l
  • - Wymiary (DxSxW) - 34 x 38 x 50 cm
  • - Waga - 3,4 kg
  • - Wymiary wysyłki (DxSxW) - 35 x 36 x 52 cm
  • - Waga wysyłki - 4,8 kg

Zakres dostawy:
- warnik RCWK 16A
- instrukcja PL
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie