• Stół blat kuchenny roboczy z rantem i półką Stal nierdzewna 120x70cm

Symbol: 1008812
593.23
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 72h
Cena przesyłki Brak
Dostępność Duża dostępność
Waga 21 kg

Zamówienie telefoniczne: 798795568

Zostaw telefon
Numer producenta: 10011089
Stół gastronomiczny Royal Catering ze stali szlachetnej idealnie nadaje się do pracy w kuchni, ponieważ wykorzystany materiał nie wchodzi w reakcję w żywnością oraz jest znany ze swojej wytrzymałości. Szeroki blat roboczy o wymiarach 120 x 70 cm pozwoli na wygodne przygotowywanie potraw, a zamontowana półka może służyć do przechowywania sprzętu kuchennego.
Dodatkowo górny blat został wzmocniony płytą z włókien HDF, odpornych na działanie substancji chemicznych. Stabilna konstrukcja stołu gwarantuje, żewytrzyma on obciążenie do 115 kg
Zamontowany rant o wysokości 11 cm ma na celu ochronę ściany przed poplamieniem, a zaokrąglone kanty zapobiegają gromadzeniu się brudu i rozwojowi pleśni. Dodatkowo stół jest wyposażony w regulowane nóżki, które pozwolą na ustawienie optymalnej wysokości.
Cechy produktu:
  • Duża powierzchnia robocza - blat roboczy o wymiarach 120 cm x 70 cm
  • Trwałość - konstrukcja ze stali nierdzewnej i płyta HDF
  • Wytrzymałość - dwa poziomy o nośności do 115 kg
  • Wygoda użytkowania - półka, rant i zaokrąglone kanty

Parametry techniczne:
  • - Model - RCAT-120/70-N
  • - Nr katalogowy - 10011089
  • - Stan artykułu - Nowy
  • - Materiał - Stal nierdzewna
  • - Nośność całkowita - 115 kg
  • - Nośność dolnej półki - 30 kg
  • - Nośność górnej półki - 85 kg
  • - Wysokość rantu - 11 cm
  • - Poziomy - 2
  • - Regulacja nóżek - do 2 cm
  • - Odstęp między półkami - 60 cm
  • - Wymiary dolnej półki - 66,5 x 116,5 x 5 cm
  • - Wymiary (DxSxW) - 120 x 70 x 97 cm
  • - Waga - 18,17 kg
  • - Wymiary wysyłki (DxSxW) - 123 x 73 x 20 cm
  • - Waga wysyłki - 20,1 kg

W zestawie:
  • Stół roboczy
  • Elementy montażowe
  • Instrukcja PL
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie