• Grill rolkowy z pokrywą roller grill podgrzewacz do parówek 9 rolek

Symbol: 1000175
Brak towaru
1174.81
Wpisz swój e-mail
Wysyłka w ciągu 72h
Cena przesyłki 16
Kurier DPD 16
Kurier DPD Pobranie 19
Dostępność Brak towaru
Waga 17.5 kg
Zostaw telefon
Nazwa producenta: RCHG-9E   Grill rolkowy przeznaczony jest do szybkiego przygotowania kiełbasek i parówek HOT DOG. Urządzenie dobrze sprawdzi się w profesjonalnych kuchniach, barach, na stacjach paliwowych oraz w mobilnych punktach gastronomicznych. Rolki grzewcze  wykonane zostały z polerowanej stali wysokiej jakości, która zapobiega przywieraniu podgrzewanych produktów i ułatwia późniejsze czyszczenie.   Dzięki płynnej regulacji temperatury można dokładnie sterować procesem przygotowania potraw. Dwie oddzielnie sterowane strefy grzania pozwalają jednocześnie szybko opiekać oraz utrzymywać w cieple już gotowe kiełbaski. Urządzenie wyposażone jest w lampki kontrolne wskazujące moc oraz gotowość urządzenia do pracy.    Cechy i funkcje:
  • - wysokiej jakości stalowe rolki grzewcze
  • - obudowa ze stali nierdzewnej
  • - wysokiej jakości, dokładny termostat
  • - szybkie nagrzewanie
  • - oszczędność energii elektrycznej
  • - płynna regulacja temperatury i dwie strefy grzania
  • - pokrywa z hartowanego szkła
  • - wyjmowany pojemnik na tłuszcz

Parametry techniczne:
  • - Model - RCHG-9E
  • - Nr katalogowy - 1481
  • - Stan artykułu - Nowy
  • - Napięcie wejściowe - 230 V
  • - Moc - 1800 W
  • - Maks. liczba parówek - 16
  • - Materiał obudowy i rolek - Stal nierdzewna
  • - Długość rolek - 45 cm
  • - Średnica rolek - 2,5 cm
  • - Odległość między rolkami - 1,2 cm
  • - Wymiary (DxSxW) - 58 x 42 x 41 cm
  • - Waga - 14,7 kg
  • - Wymiary wysyłki (DxSxW) - 60 x 46,5 x 20 cm
  • - Waga wysyłki - 16,6 kg

W zestawie:  
  • - grill rolkowy
  • - instrukcja PL
  • - pokrywa z hartowanego szkła
 
Nasze urządzenia posiadają deklarację zgodności CE niezbędną dla Sanepidu.
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie