• Chłodnica spiralna do piwa brzeczki 10 zwojów

Symbol: 1010895
304.91
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 72h
Cena przesyłki 13
Pocztex 13
Kurier DPD 16
Kurier DPD Pobranie 19
Dostępność Duża dostępność
Waga 2.9 kg

Zamówienie telefoniczne: 798795568

Zostaw telefon
Kod producenta: 10011525
Chłodnica spiralna do brzeczki marki Royal Catering pozwala na szybkie obniżenie temperatury zacieru. To zasługa 10 zwojów o średnicy Ø260 mm, dzięki nim cały proces jest bardzo wydajny, a duża średnica gwarantuje optymalne rozprowadzenie zimna w zbiorniku. Produkt przystosowano do schłodzenia w 30 min nawet 40 litrów piwnego półproduktu do temperatury 25-30C. Swobodny przepływ chłodziwa jest zagwarantowany przez stosunkowo duży rozmiar rurki wężownicy (Ø7 mm). Wystarczy podłączyć do źródła zimnej wody, żeby osiągnąć zamierzony efekt. Sprzęt powiesisz na krawędzi zbiornika dzięki specjalnym zagięciom. Produkt wykonany został ze stali nierdzewnej, która nie ulega korozji i cechuje się odpornością na uszkodzenia mechaniczne.
Cechy produktu:
  • - Wydajność - szybkie schładzanie piwa do temperatury pokojowej dzięki 10 zwojom o średnicy 260 mm,
  • - Wytrzymałość - wykonanie ze stali nierdzewnej wysokiej jakości,
  • - Prostota - płyn przepływa przez rurkę chłodnicy,
  • - Praktyczność - idealne do zmniejszania temperatury 40 litrów zacieru,
  • - Wygoda - łatwa obsługa i szybkie czyszczenie.

Parametry techniczne:
  • - Model - RCBM-41NCS
  • - Nr katalogowy - 10011525
  • - Stan artykułu - Nowy
  • - Materiał - Stal nierdzewna
  • - Liczba zwojów - 10
  • - Średnica zwojów - 260 mm
  • - Średnica rury - Zewnętrzna: 9 mm | Wewnętrzna: 7 mm
  • - Wysokość zwoju - 100 mm
  • - Wymiary (DxSxW) - 30,5 x 25 x 37,5 cm
  • - Waga - 1,4 kg
  • - Wymiary wysyłki (DxSxW) - 29 x 26 x 43 cm
  • - Waga wysyłki - 2,9 kg

W zestawie:
  • - Chłodnica zanurzeniowa,
  • - Silikonowe rurki,
  • - Złącza - 2 szt.,
  • - Instrukcja obsługi.
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie