• Bemar bufet grzewczy gastronomiczny z kranikiem + 3 GN Z POKRYWKAMI

Symbol: 1000095
746.59
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 72h
Cena przesyłki 16
Kurier DPD 16
Kurier DPD Pobranie 19
Dostępność Duża dostępność
Waga 10.85 kg

Zamówienie telefoniczne: 798795568

Zostaw telefon
Nazwa producenta: RCBM-1/3-150A-GN
 
Profesjonalny bemar gastronomiczny z kranikiem odpływowym służący do utrzymywania w cieple potraw.
Woda wykorzystywana jest w nim jako nośnik ciepła więc ciepło jest w optymalny sposób przenoszone na potrawy, które nie mogą się przypalić, ponieważ kąpiel wodna nigdy nie osiągnie temperatury wrzenia wody. Temperaturę wody można płynnie regulować w zakresie od 50 - 95C.
Bemar posiada lampkę kontrolną wskazującą osiągnięcie nastawionej temperatury. Termostat zapewnia oszczędność energii oraz możliwość długotrwałego uruchomienia.
 
Cechy i funkcje:
- zabudowana grzałka ułatwia utrzymanie czystości i ogranicza osadzanie się kamienia
- wykonany w całości ze stali nierdzewnej
- kranik odpływowy ułatwiający obsługę
- dopasowany do standardu GN
- zakres temperatury do 95C
- antypoślizgowe nóżki
Parametry techniczne:
  • - Model - RCBM-1/3-150A-GN
  • - Nr katalogowy - 1189
  • - Napięcie - 230 V
  • - Moc - 1200 W
  • - Materiał - Stal nierdzewna
  • - Zakres temperatury - 50-95C
  • - Liczba pojemników - 3
  • - Pojemność całkowita - 17,1 l
  • - Pojemność wlewcza - 15 l
  • - Oddzielny termostat - Nie
  • - Kranik spustowy - Tak
  • - Pokrywka - Tak
  • - Szklana pokrywa - Nie
  • - Tacka - Nie
  • - Perforowany pojemnik - Nie
  • - Lampa halogenowa - Nie
  • - Długość przewodu zasilającego - 1,2 m
  • - Wymiary (DxSxW) - 56 x 33 x 24,5 cm
  • - Waga - 10,15 kg
  • - Wymiary wysyłki (DxSxW) - 64 x 37 x 28,5 cm
  • - Waga wysyłki - 24,3 kg

W zestawie:
  • - Bemar z kranikiem
  • - Pojemnik GN 1/3 z pokrywką - 3 szt.
  • - Instrukcja PL

 
Nasze urządzenia posiadają deklarację zgodności CE niezbędną dla Sanepidu.
 
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie